HÅRDA TACKLINGAR OCH BALANS PÅ BRÄDA

Tjäröfestivalen är över för denna gång och nu när höststormarna börjar dra in kan vi njuta av alla minnen och bilder från festivaldagarna. Kring bryggan mitt emot småbåtshamnen höll två nya aktiviteter hus, nämligen kajakpolo och SUP-yoga. På ena sidan bryggan mycket action, på andra sidan mer stillsamma övningar. Vi börjar med lite action:
Glädjande nog hade Anders Petersen från vår egen klubb KFÖ och Bo Nix Madsen från KK Eskimå tagit på sig att hålla pass i kajakpolo. Dom fick fulla lag till alla sina pass och det blev många skratt och glada tillrop. Ett och annat mål blev det också.

Anders och Bo håller genomgång innan start.
Bo är taggad!
Olika sätt att sjösätta.

På andra sidan bryggan gick det lite stillsammare till.
Tina Bergström från KFÖ höll här i yogapass på SUP. Tina är välmeriterad yogalärare och hade innan årets festival tagit sig an utmaningen att även hålla yogapass på bräda. OnWater ställde upp med brädor som vi med mycket stånkande och många skratt till slut fick blåst upp och sedan förankrat ute på vattnet så dom inte skulle flyga iväg. Sedan var det bara att njuta! Söndagens pass var lite blåsigare så här blev yogaklädseln inte precis av tightaste modell. Men allt gick bra och deltagarna var nöjda.

Tina tackar för applåderna.
Passet är slut och ankaret är uppe.