Kvällsprogram

Speakers Corner

I år blir det ett nytt koncept för en av kvällarna – nämligen Speakers Corner – med kortare små föreläsningar/inlägg med lite sociala pauser mellan.

Anders J Johansson kommer att prata om Sveriges första paddlare.

Anders J Johansson

ARK56 kommer bl.a. att prata om kajakleder, bra tältplatser och vandringsleder i Blekinge Arkipelag.

Mer om ARK56: ARK56 är ett nätverk av leder i Biosfärområde Blekinge Arkipelag. Biosfärområden utses av UNESCO som modellområden där man med hållbar utveckling vill bevara unika natur- och kulturvärden. ARK56 låter dig uppleva området på kajaken med många förslag för fina kajakrundor, strandhugg, kajakbryggor, mm. Men kombinera även paddling med cykel, vandring eller segling längs de länkade kustlederna i biosfärområdet. Lederna möts vid 16 nav där du hittar service och kan byta färdsätt. Laddar du ned appen så hjälper den dig hitta allt från toaletter och grillplatser till gourmetrestauranger och spa.

Musik med Anders Nielsen

Givetvis blir det musik på festivalen – i år är det Anders Nielsen som skall underhålla oss. Anders är sångare och gitarrist som på senare tid ägnat sig mer och mer åt trubadurandet. Han har bakgrund i bluesrockband, partyband och till och med en vända i dansband. Numera är han medlem i rockorkestern Black Sheepz och trubadurduon Nielsen & Fornander. Den musikaliska grunden ligger i 70- och 80-tals klassiker och eventuellt så slinker det in någon Springsteenlåt också.

Anders Nielsen