BAKOM KULISSERNA

Alla förstår säkert att det är mycket jobb med att fixa en festival! Direkt när vi hade landat efter förra årets festival började vi att planera. Vad var bra, vad kunde bli bättre? Vi ville förbättra anmälningssystemet, vi ville ha musik och vi ville ha en samlad tältplats. Bland annat. Vi var på nytt studiebesök på Tjärö och rekade. Planerade. Kontaktade instruktörer. Jobbade med logistiken och marknadsföringen (inte för att vi behövde marknadsföra oss för festivalen blev snabbt fulltecknad men såklart är det kul att komma i tidningen). Vi är speciellt glada över att STFs tidning TURIST gav oss nästan en helsida.
Torsdag morgon innan festivalen samlades arrangemangsgruppen vid vår klubb Kanotföreningen Öresund.

Surfski och våra egna kajaker lastas innan avfärd.
Mycket saker som skall med färjan från Järnavik.
Hejdå säger dom som skall paddla över.
Festivalgeneralen i spänd förväntan.
Kajakpolokajakerna kommer.
Grillen skall på plats.
Den stora banderollen skall på plats.
Killarna från KK Eskimå vann tävlingen Vem har störst tält?
Tina tar sig an dagens utmaning: Partytältet.
Får hjälp av KK Eskimå.
Klart!
Högtryck i vårt kansli.
Skyltar skall plastas.
Säkerhetskorten produceras.
Bananer, kartor med mera skall stoppas i kassar.
Generalen går igenom dom sista detaljerna.
Partytältet klarade inte den blåsiga natten. Allt går att laga med silvertape men här finns nog utvecklingspotential inför nästa år.
Arrangemangsgruppen Lotta, Tina, Niklas, Anders, Ulrike och Anne-Grethe.

Vi tackar så mycket för denna gång! Stort tack till alla instruktörer, utställare och underbara deltagare, till OnWater som ställde upp med SUP till SUP-Yoga, vår sponsor Aterra som stod för surfskis och buffar och alla andra som gjorde helgen till en underbar upplevelse som var värd varenda minut av arbete och förberedelser.

Nu tar vi sats inför nästa år!

Alla bilderna i blogginläggen är tagna av Anne-Grethe Holt så hör gärna av dig till mig om du vill använda någon bild i annat sammanhang.