Om oss

Tjäröfestivalen 2018 och 2019 arrangerades av Kanotföreningen Öresund (KFÖ) som har sin bas i Malmö. Nedan presenteras arrangörsgruppen för 2019 som nås på tjaro@kforesund.se.

Ulrike Richter

Festivalgeneral och spindeln i nätet för Tjäröfestivalen. För Ulrike är paddling främst ett sätt att uppleva naturen och inom KFÖ är Ulrike styrelseledamot och medlem i långfärdsgruppen. På Tjäröfestivalen 2019 har hon hållit i teknik på gul paddelpassnivå.

Anders J Johansson

Anders har mycket lång erfarenhet som kursledare och är ansvarig för kursverksamheten inom KFÖ. På Tjäröfestivalen 2018 har han hållit i tränings- och examinationspass för grönt paddelpass, och 2019 höll Anders pass i effektiv framåtpaddling.

Lotta Bruhn

Lotta började paddla som ren rekreation för snart fyra år sedan. Med en bakgrund inom den grafiska branschen har hon tagit sig an festivalens grafiska profil och är ansvarig för logotyp, affisch, banderoller, kartor, mm. Lotta är sedan 2019 även ordförande i KFÖ.

Tina Bergström

Tina kom i kontakt med yogan för 18 år sedan och den har sedan dess varit hennes stora passion. Yoga och havspaddling är som skapta för varandra tycker Tina och många andra paddlare som deltog i hennes yogapass på land och på SUP under Tjäröfestivalen 2018 och 2019.

Niklas Ekman

Niklas började paddla för att komma ut i skärgården och har varit instruktör hos både Aterra samt för scouter. På Tjäröfestivalen 2018 har han hållit i övningar för roll i vågor och re-entry, och 2019 höll han i passet Ut på tur, aldri sur.

Anne-Grethe Holt

Anne-Grethe har genom åren varit både motionsansvarig, långfärdsansvarig samt ordförande i KFÖ.  Hon är aktiv havspaddlare och  fotograf med dokumentärinriktning och har på Tjäröfestivalen 2018 lärt ut hur man kan ta bättre paddelbilder.