Om oss

Sedan 2018 arrangeras Tjäröfestivalen av Kanotföreningen Öresund (KFÖ) som har sin bas i Malmö. Nedan presenteras arrangörsgruppen för 2020 som nås på tjaro@kforesund.se.

Ulrike Richter

Festivalgeneral och spindeln i nätet för Tjäröfestivalen. För Ulrike är paddling främst ett sätt att uppleva naturen och inom KFÖ är Ulrike medlem i styrelsen och långfärdsgruppen. På Tjäröfestivalen 2019 har hon hållit i teknik på gul paddelpassnivå.

Anders J Johansson

Anders har mycket lång erfarenhet som kursledare och är ansvarig för kursverksamheten inom KFÖ. På Tjäröfestivalen 2018 har han hållit i tränings- och examinationspass för grönt paddelpass, och 2019 höll Anders pass i effektiv framåtpaddling.

Lotta Bruhn

Lotta började paddla som ren rekreation för snart fem år sedan. Med en bakgrund inom den grafiska branschen har hon tagit sig an festivalens grafiska profil och är ansvarig för logotyp, affisch, banderoller, kartor, mm. Lotta är sedan 2019 även ordförande i KFÖ.

 

Anders Petersson

Anders började paddla för 5 år sedan. Han har varit deltagare på Tjärö de senaste två åren, och var 2019 inblandad i att arrangera Kajakpolo samt trail- och swimrunaktiviteterna. I år jobbar han framför allt med programmet.

 

Johan Qvist

Johan paddlade i de bohusländska hemmavattnen redan i unga år. För ca 4 år sedan började han se kajaken som något annat än bara ett transportmedel och intresserar sig mer för kajaken och paddeln som tekniska redskap.

 

Kirre Rassmus-Gröhn

Kirre har en bakgrund som frilufts-entusiast och engagerad scout. Hon har paddlat kajak då och då under många år, och 2018 blev hon medlem och aktiv i KFÖ. Hon är framför allt ansvarig för hemsida och sociala medier.