Om oss

Tjäröfestivalen 2018 arrangerades av Kanotföreningen Öresund som har sin bas i Malmö. Vill du veta mer om KFÖ kolla in klubbens hemsida. Nedan presenteras arrangörsgruppen som nås på tjaro@kforesund.se.

Ulrike Richter

Festivalgeneral och spindeln i nätet för Tjäröfestivalen. För Ulrike är paddling främst ett sätt att uppleva naturen och inom KFÖ är Ulrike både styrelseledamot och medlem i långfärdsgruppen.

Anders J Johansson

Anders har mycket lång erfarenhet som kursledare och är ansvarig för kursverksamheten inom KFÖ. På Tjäröfestivalen 2018 har han hållit i tränings- och examinationspass för grönt paddelpass.

Lotta Bruhn

Lotta började paddla som ren rekreation för snart fyra år sedan. Med en bakgrund inom den grafiska branschen så tog hon sig an att göra affisch och logotyp till Tjäröfestivalen och sitter nu även med i arrangörsgruppen. Lotta är nyvald ordförande i KFÖ.

Tina Bergström

Tina kom i kontakt med yogan för 18 år sedan och den har sedan dess varit hennes stora passion. Yoga och havspaddling är som skapta för varandra tycker Tina och många andra paddlare som deltog i hennes yogapass under Tjäröfestivalen 2018.

Niklas Ekman

Niklas började paddla för att komma ut i skärgården och har varit instruktör hos både Aterra samt för scouter. På Tjäröfestivalen 2018 har han hållit i övningar för roll i vågor och re-entry.

Anne-Grethe Holt

Anne-Grethe har genom åren varit både motionsansvarig, långfärdsansvarig samt ordförande i KFÖ.  Hon är aktiv havspaddlare och  fotograf med dokumentärinriktning och har på Tjäröfestivalen 2018 lärt ut hur man kan ta bättre paddelbilder.